Të gjetura:

...
Portofol i gjetur Rruga Rrapo Hekali

Kam gjetur nje protofol te zi me emrin Damjano Gjypi te rruga Rrapo Hekali perball Piceri CasaBlanca

Genta
+355672012658

28 Shkurt 2024 - 13:52:42

...
Protofol

Portofol

Enkel
+355696996366

27 Shkurt 2024 - 12:11:00

...
Karte ID

Kam gjetur nje karte ID si dhe nje karte banke. Nese personi e sheh njoftimin te me kontaktoje ne whats app ne numrin +355699449477

Kristjan
+355699449477

26 Shkurt 2024 - 21:05:52

...
Tel u gjet

Prsh telefoni u gjet bravo vajzes vogel qe e dorezoj Tel flm

Lorent
+355695478455

24 Shkurt 2024 - 12:54:46

...
Leje qarkkullimi

Esht gjegur ne durres

Emiljan
+355675527027

22 Shkurt 2024 - 19:36:19

...
Celes Makine Hyundai

Eshte gjetur nje celes Hyundai prane marketit Spar ne Kamez rruga per laknas.

Elvis
+355676644473

22 Shkurt 2024 - 17:34:51

...
Leje Drejtimi

Kam gjetur nje leje drejtimi.

Sonjela
+355686733224

20 Shkurt 2024 - 19:45:44

...
Telefon i humbur

Ne urbanin e unazes sot gjeta nje telefon tek stacioni i Dispancerise. Personi qe i ka humbur te kontaktoje tek adresa ime per t'i dhene telefonin mbrapsht.

Evi
+355699811813

18 Shkurt 2024 - 15:00:20

...
Patente e gjetur

vemendje!! kam gjetur ne rruge kete patente pran shkolles 9 vjecare naim frasheri ne tirane.kush e njeh ta kontaktoje zoterine ti jap kontaktin tim.0697567777

Leonarf
+355697567777

17 Shkurt 2024 - 04:04:39

...
Qeni

Kam gjetur kete qenin sot ne qytetin e elbasanit

grisilda
+355676900256

15 Shkurt 2024 - 17:18:56

...
Qeni

Pershendetje kemi gjetur kete qenin ne qytetin e Elbasanit

grisilda
+355676900256

15 Shkurt 2024 - 15:03:58

...
Humbje

Kemi gjetur kete qenin ne qytetin e Elbasanit

grisilda
+355676900256

15 Shkurt 2024 - 14:51:58

...
Qen i gjetur

Para 2 3 ditesh isha ne divjak ne pyll qeni me ka hip ne makin edhe e kam strehuar sepse ishte shi. Qeni ka nje terupore blu. 0683138623

Silvio
+355683138623

15 Shkurt 2024 - 13:38:40

...
Cante e humbur

Cante e zeze shpine eshte gjendur tek Rr.Ibrahim Rugova. Ne cante ndodhet portofoli , karta e ID dhe patenta.

Romina
+355699220799

13 Shkurt 2024 - 18:37:38

...
Cante e humbur

Cante e zeze shpine eshte gjendur tek Rr.Ibrahim Rugova. Ne cante ndodhet portofoli , karta e ID dhe patenta.

Romina
+355699220799

13 Shkurt 2024 - 18:37:37

...
Kulete

E gjetur diten e sotme. Vajzes qe i perket mund te vi ta marri tek Bar Vranezi.

remi
+355698325314

13 Shkurt 2024 - 12:09:18

...
Gjetje

Pershendetje , kam gjetur nje pale celesa benzi ne qender te Fierit me iniciale A , E . Kush i ka humbur tme kontaktoj tja jap

Robert
+355692116196

12 Shkurt 2024 - 19:10:01

...
Kam gjetur nje qen husky

E gjeta ne rruge dhe e futa ne strehim derisa te vije pronari ta marre.Ju lutem te vije sa me shpejt

Albi
+355682967808

12 Shkurt 2024 - 18:41:29

...
Kam gjeturi nje patent

Eshte gjetur tek stacioni trenit ne durres

Fitore
+355695126456

11 Shkurt 2024 - 19:35:27

...
Celsa shpije

pershendetje, kam gjetur sot 3 celsa bashk ne tirane, mbi uren e drejtorise se policise, kush i ka te njoftoj

Roxhi
+355699221021

10 Shkurt 2024 - 23:05:14