E humbur: iphone 15 i humbur

Me ka humbur iphone dje ne zonen e parkut te ligenit. Ju lutem kush ka informacion rreth kesaj te me lajmeroje sepse telefoni ishte nje investim i madhe qe e kam bere sepse punoj nga telefon. Kush do qe e ka marre ose ta dorezoje ne komisariat ose te marre ne numrin me poshte dhe NUK DO TE KETE ASNJE PENALITET. perkundrazi do kete demshperblim. Ne te kundert do sjellim policine ta zgjidhe
Kontakt:
xhulia kociu +355685465053 18 Shkurt 2024 - 15:37:29