E humbur: Humbje portofoli

Ka humbur nje portofol blu dhe portokalli me flamurin kanadez mes ores 6:30 7:30 ne Tirane .Jam i interesuar per dokumentat qe kan qene brenda ne portofol ju lutem nese e gjeni me kontaktoni ne numrin e telefonit 0688574053.
Kontakt:
Albi +355688574053 18 Shkurt 2024 - 10:08:57