E humbur: Portofol per Femra i Humbur

Pershendetje ka humbur nje portofol per Femra ne Hyrje te Liqenit Artificial te Tiranës prane Fakultetit Ekonomik, Ju lutemi kush e ka gjetur te na shkruaj ne portofol ka qene karta e Identitetit me iniciale Sh.O dhe karta e bankes
Kontakt:
Dorin Gula +355683785138 17 Shkurt 2024 - 16:12:08