E humbur: humbje

Pershendetje un qe shkruaj jam vajza e personit qe ka qene tek hotel Diamont ne dalje te prishtines canten e ka harruar lart te makina dhe ka rene mendoj kur ka dal per ne rruge . Canta ka qene cante dore Armani e zez . Po shkruaj sepse personi ne fjale ka pasur karta identiteti , patent dhe nje shume parash , dhe personi ne fjale nuk eshte perdorues i rrjeteve sociale .
Kontakt:
nadija keci +355692520205 17 Shkurt 2024 - 11:47:55