E humbur: Humbi qenin tonë Bulldog francez

Dje rreth orës 01:00 qeni doli me vrap në rrugë dhe nuk e kapën dot, iku, ishte gri. emri është Milka, nëse e gjeni qenin, do të paguaj një shumë të mirë.
Kontakt:
Vika +355692318842 17 Shkurt 2024 - 11:17:43