E humbur: Me Ka humbur portofoli NE autobuzin e Paskuqanit

Me ka humbur portofoli NE autobuzin e Paskuqanit ose mund te ket Rene Tek shkolla Bajram Curri Brenda Ka Pas patent Kart ID Dhe nje shum monetare Ju lutem vetem dokumentat me duhen leket ti mbaj SE me patent jam I punsuar Ka dhe nje shpreblim nga ana ime ju lutem 🙂 Tel: 0692347611
Kontakt:
Kleo Kurti +355692347611 25 Nëntor 2023 - 09:56:12