E humbur: Qen husky i humbur

Ka nje sy kaf dhe nje sy bojqielli,e ka emrin ivy,kush e gjen ta ktheje ju lutem sepse eshte shume i ngjitur me cunin e vogel Tel: 0692322338
Kontakt:
FlavioNikaj +355692322338 25 Nëntor 2023 - 09:51:35