E gjetur: Cante e humbur

Cante e zeze shpine eshte gjendur tek Rr.Ibrahim Rugova. Ne cante ndodhet portofoli , karta e ID dhe patenta.
Kontakt:
Romina +355699220799 13 Shkurt 2024 - 18:37:38