E humbur: Telefon 12 pro i humbur

Pershendetje! Me ka humbur telefoni (iphone 12 pro, ngjyre i bardhe me kthef plastike i tejdukshem , tek kamerat me xixa dhe anesore te zeza )ne zonen e Shkodres. Just lutemi nes dikush e gjen te kontaktoje ne numrin kundrejt nje shperblimi. Faleminderit! Tel: 0695240179
Kontakt:
Erisalda Çulaj +355695240179 23 Nëntor 2023 - 17:48:12