E gjetur: Kam gjetur nje qen husky

E gjeta ne rruge dhe e futa ne strehim derisa te vije pronari ta marre.Ju lutem te vije sa me shpejt
Kontakt:
Albi +355682967808 12 Shkurt 2024 - 18:41:29