E humbur: celsa te humbur

kane humbur nje tufe me 3 celsa dhe 4 varese celsash midis rruges kryesore te myslym shyrit, parkut te qenve te tajvani dhe shkolles 11 janari. nuk kam foto te te gjithave bashke por keto jane disa nga vareset e celsave. (fotoja e dyte nuk eshte e njejta por modeli eshte njesoj - ka nje vajze bjonde dhe nje djale me floke jeshil)
Kontakt:
em +355696471272 10 Shkurt 2024 - 16:01:44