E humbur: Portofol i humbur i gjetur nga nje goc

Partneres time i ka ren te enjten ne dark rreth ores 22:25 te rruga Tefta Tashko Koco perball piceri Sina. Me von rreth ores 22:40 me telefonon partnerja qe i ka ren portofoli perball lokalit para se te futej ne makin kerkova rreth zones derisa pash kamerat e zones qe e kishte marr nje goc nga nje banor i lagjes qe e kishte gjetur i pari. Mbasi e pash gocen i kerkoj qe ta kthej portofolin ku kishte 450€ dhe 600mij lek perevec kart identiteti patente dhe bank. I lutem goces me ballto/pellush ngjyr ulliri qe pash te kamerat ta kthej se na duhen per nje fatkeqsi qe na ndodhi ne familje. Do ta dija shum per nder.
Kontakt:
Deni +355695646122 9 Shkurt 2024 - 00:32:20