E humbur: Samsung A21s

Me ka humbur nje telefon ne Shengjin ne daten 6 shkurt rreth ores 17 . Per here te fundit e kemi patur ne vendin ku lexon I ❤ Shengjin. Ka nje kover jeshile erret dhe foto nje djal i ri me vajzen e tij te vogel dhe ngjyra telefonit eshte si ne foto. Nuk ka numer shqiptar qe te mund ta kontaktonim vet. Ju lutem kush e ka gjetur te na lajmeroj ne numrin e tel qe kemi vendosur ketu. Faleminderit shume paraprakisht !
Kontakt:
Xhuljo +355677103151 7 Shkurt 2024 - 08:33:28