E humbur: Cante me rroba

Pershendetj, Ne fugonin Tirane-Peshkopi kam patur nje cante me rroba eshte e madhe, gjate rruges eshte hapur bagazhi dhe canta ka rene . Ju lutem nese e ka gjetur dikush te me njoftoje. Po ju dergoj dhe nje foto te cantes Tel: +355 68 851 4916
Kontakt:
Arjan +355688514916 22 Nëntor 2023 - 19:29:18