E humbur: Vjedhje portofoli te urbani i unazes

Pershendetje! Diten e premte date 17 me vodhen portofolin tek urbani i unazes tek stacioni i tajvanit kur kam zbritur ma kane vjedhur. Brenda kisha 370 euro 30 mije lek, patente, karta banke. Kam denoncuar ne polici dhe uroj te kete kamera edhe pse u tha qe ska. Nese e sheh ai qe e ka vjedhur i them mos e befsh piken e hajrit e te dalshin nga hundet aq te kam mallkuar. Lutem kush gjen kartat te me telefonoj. 0676808271. Portofoli eshte ngjyre kaf dhe pricinen e kishte te prishur. Faleminderit Tel: 0676808271
Kontakt:
Ilda Kume +355676808271 22 Nëntor 2023 - 19:27:42