E humbur: kam humbur portofol

Portofoli ka ngyre bezhe, kafe dhe te zeze. Ne portofol ka karte identiteti, karta banke dhe mjete monetare. Kush e ka gjetur ju lutem te me kontaktoje. Tel: +355692028037
Kontakt:
Rudina +355692028037 22 Nëntor 2023 - 19:26:35