E gjetur: Kemi gjetur kete macen.

Kjo mace ka ardhur ne daten 31.10.2023 naten vonë ne pallatin tone.Besoj se eshte nje mace e humbur dhe shpresoj te gjej familjen e saj.Ajo kerkonte te vinte brenda ne shtepi dhe ka qare gjithe naten.Qendron ne katin e pare te pallatit tonë ,e ushqejme vazhdimisht se na vjen keq.Ndodhemi ne Vlore ne nje pallat te vjeter prane Drejtorise se Policise.Do doja shumë te gjendet familja e saj. Tel: 0684319385
Kontakt:
Bianka +355684319385 22 Nëntor 2023 - 19:25:12