E humbur: Portofol i humbur me karte patente karte id

Ka humbur ne portofol michael kors kafe , skishte lek brenda ndoshta 500-1000 te vjetra , por kishte karte banke , karte id dhe patente. Tel: 0684792940
Kontakt:
Mirela +355684792940 22 Nëntor 2023 - 19:23:19