E gjetur: Portofol i gjetur

Kam gjetur nje portofol te zona e 9 kaceve ka kart ID brenda dhe patent me emrin Kamila Tel: 0693639527
Kontakt:
Andi +355693639527 21 Nëntor 2023 - 17:52:06