E gjetur: karte id dhe karte banke e gjetur

Eshte gjetur ne zonen e vollges durres karte id dhe karte banke te zonjes dhe ndodhen ne zyrat e policise bashkiake durres emri Zare Islami Tel: 0688558752
Kontakt:
Erald +355688558752 21 Nëntor 2023 - 17:51:09