E gjetur: Celes shtepie bashke me cip ashensori

Hipa per te udhetuar ne urbanin e linjes kopshti-zologjik/teg dhe tek sendilja gjete kete celsin.
Kontakt:
Igli +355686707900 18 Janar 2024 - 15:31:01