E gjetur: Ngaterri pashaporte

Personi ne fjale ka udhetuar me Wizz-in nga Tirana per ne Ancona ne date 12-01-2024 rreth ores 14⁰⁰ dhe ka zbritur rreth ores 15⁰⁰.Ka qen te shoqeuara nga ndimes te dyja dhe kur kan mbaruar pune asistentet i kan ngaterruar pashaporten zonjave. Ju lutem postojeni qe te gjejm personin tjeter se zonja ka per tu kthyer dhe i duhet pashaporta. Faleminderit.
Kontakt:
Aleksandra +355672074542 18 Janar 2024 - 11:44:39