E gjetur: Më ka humbur/vjedhur jashtë derës së një klinike sysh në yrshek…

Një Iphone 14 Pro Max, në wallpaper kisha vajzën time të vogël dhe e këllëfi është ngjyrë lejla e errët. Nuk jemi të sigurt nëse ka humbur ose vjedhur. Ky numër ka vetëm Viber, ju lutem na kontaktoni aty nëse e keni gjetur ose parë… Faleminderit.
Kontakt:
Ledia laho +355696700161 17 Janar 2024 - 22:15:13