E gjetur: Eshte harruar nje USB

Persh, esht harruar nje usb ne lokalin Gold Bar ( Ish parku autobuzave) klienti e harroi ne tavolin , dhe mbase kujton qe mund ta ket humbur diku tjeter
Kontakt:
Igli Shabani +355682520799 17 Janar 2024 - 11:34:19