E humbur: Me ka humbur qanta ne shkoder

Me ka humbur qanta tek sheshi Nene Tereza ne shkoder, eshte nje qante e zeze ka brenda portofol me karte indetiteti dhe patente, dhe nje sasi te konsiderueshme lekesh. Kush e ka gjetur eshte i lutur te kontaktoje normalisht kundrejt shperblimi. Qanta ka qene ne nje stol ne pedonale. Tel: 0682642900
Kontakt:
Debura Ndoci +355682642900 21 Nëntor 2023 - 17:34:20