E gjetur: Gjeta një Portofol të zi me lekë dhe karta

Përshendetje jam një vajzë që jetoj në Bathore dhe kur dola nga supermarketi që quhet “Kompleksi Belba” gjeta një portofol , ka ca lekë brenda , ka karta , leje drejtimi E gjeta rreth ores 16:05 pm. Emri Ermira Deda Tel: 0682246043
Kontakt:
Argida Sefa +355682246043 21 Nëntor 2023 - 17:21:42