E humbur: Ka humbur canta

Kam humbur nje cant dore me dokumenta personale dhe pune me dt 21 dhjetor diten e enjte pran fushes se aviacionit, i bej thirje kundrejt shperblimi plus leket qe kan qen brenda ti mbajen , vetem te kthejn gjerat personale dhe dokumentat
Kontakt:
Enis +355697299966 22 Dhjetor 2023 - 20:01:23