E humbur: Humbje telefoni

Pershendetje si jeni? Sot mesdite te 9 katshet me ka humbur nje telefon samsung. Ndodhet nje abone mbrapa per te dalluar.Personi qe e gjeti per rreth 1 ore arritem te flasim ne telefon per ta dorezuar,po si duket ra bateria e telefonit dhe nuk mundem dot te lidhemi. Telefoni eshte i vjeter dhe jo shume cilesor por per ne ka shum vlere se kemi fotot e femijeve,dhe sidomos disa video futbolli te cunit shum me vlere. Do i lutesha personit qe e ka gjetur te lidhet me faqen per ta kthyer. Nuk kam nje foto te telefonit. Patjeter do kete nje shperblim per kete. Shume faleminderit
Kontakt:
Erjona +355674927556 20 Dhjetor 2023 - 00:04:23