E humbur: Telefon i humbur

Me ka humbur nje iphone 11 i zi me cover trasparent. Ka te ngjitur stickers dhe nje foto pas ne cover. Me ka humbur ne qender te tiranes
Kontakt:
Benarda +3554814692 18 Dhjetor 2023 - 18:57:14