E humbur: Portofol i humbur

Pershendetje Sot ka humbur nje kulet ne zonen e Freskut diten e sotme me nje shum te konsidrushme brenda edhe me karta banke dhe ID me emrin ASTRIT SPAHIU..mbaheni shumen e lekve por ju lutem na ktheni kartat se jane shum te rendesishme.
Kontakt:
Erta Spahiu +355692800782 14 Dhjetor 2023 - 22:08:07