E humbur: Ka humbur ne kelysh Alabai ne Kukes.

Ka humbur nga dreka te lagjja 1 ne qytetin e Kukesit. Kush mund ta ket pa ose ka dijeni per ndodhjen ju lutem na kontaktoni ne kete nr: 0674444551 dhe ka shperblim.
Kontakt:
Ari +355674444551 14 Dhjetor 2023 - 18:17:18