E humbur: Humbje Portofoli

Dje rreth ores 12:30 me ka humbur portofoli mrapa teatrit te operas Tirane afer stacionit te autobusa Kamzes.Brenda portofolit jan karte identiteti ,patente kart bank , celes dhe disa para .Nese dikush e ka pare te konkaktoj tek ky numri :0688150064 .Karta ka datelindjen 07 Maj 2001 .Inicialet DG
Kontakt:
D Gj +355688150064 14 Dhjetor 2023 - 17:37:37