E humbur: cante e humbur

Me ka humbur canta ne urbanin e kamzes rreth ores 13 e 40 brenda ka portofolin karte id kart banke dhe disa para .Ju lutem nese e gjeni me kontaktoni. Entela 0683264931
Kontakt:
Entela +355683264931 10 Dhjetor 2023 - 16:40:42