E gjetur: Kulete e humbur

E gjeta ne qender . Ka nje karte identiteti dhe nje abone brenda . Mund ta marri djali tek nabucco lounge ktu tek galeria tek 17 nentori
Kontakt:
Jona +3554183885 18 Maj 2024 - 19:47:38