E humbur: Portofol

Me ka ren nga xhepi portofoli ne autostraden nga rrethi i rrogozhines deri tek porti i durrsit. Me ka ren nga xhepi pasi isha me motorr. Ne portofol kam pasur 800 mij lek dhe kart id patent kart banke. Nese esht e mundur gjendja ju lutem me kontaktoni. Portofoli lente jet me lek pa lek si te jet.
Kontakt:
Mario Mato +355674925266 18 Maj 2024 - 18:08:50