E humbur: Portofol

Pershendetje! Kam gjetur nje portofol ne qytetin e Pogradecit diten e premte nga ora 12 prane stolave te odeoni, desha ta raportoj te ju qe dhe pronari i saj ta gjeje ate qe i ka humbur! Nr kontakti: 0695323941 ! TE PARAQITET VETE PERSONI !
Kontakt:
Mikel Purballari +355695323941 11 Maj 2024 - 16:03:48