E humbur: Kukull pellushi e personalizuar.

Pershendetje Joq! Ne qytetin e Fierit tek lodrat e jashtme tek ETC na ka humbur nje kukull pellushi e personalizuar me emrin e vajzes te qendisur. Kukulla ka vlere sentimentale pasi eshte dhurate e bere ne diten e lindjes se femijes. Lutemi kush ta kete gjetur te na kontaktoj, femija eshte shume e lidhur me kukullen, flen dhe zgjohet me te. Ju faleminderit!
Kontakt:
Eneida Balla +355685500005 9 Maj 2024 - 20:27:12