E humbur: Kulet

Kuleta ka qene pa asnje lek vtm Jan patenta kart banke dhe mjet indefikmi dhe ka qene me gjith xhup kur ka rene
Kontakt:
Idriz +355683266674 9 Maj 2024 - 19:31:46