E humbur: Humbur pashaport dhe celsa

Pershendetje diten e shtune pasdite me ka humb pashaporta (me veshje roze) dhe celsat (zona Delijorgji ose TEG). Nr kontakti +355 68 553 0911 Faleminderit!
Kontakt:
Sidorela Skenderaj +355697255505 15 Prill 2024 - 22:55:45