E humbur: Portofol i humbur

Pershendetje! Sot ne autobusin e linjes Kinostudio me ka humbur nje portofol i vogel ne ngjyre te zeze dhe pjesa brenda eshte roze! Ju lutem nese e gjeni me kontaktoni pasi kam te gjitha kartat qe me nevojiten (karte studenti, karte identiteti dhe patente) dhe nuk e kam mundesine ti beje dhe njehere nga e para.🙏🏻Portofoli eshte me zinxhir dhe me hapje, pak a shume i njejte si ky ne foton me poshte.
Kontakt:
Gejsa +355676695178 15 Prill 2024 - 19:39:48