E humbur: Humbje e nje dosje

Sot rreth ores 11:00 me dt 18.03.2024 kam humbur nje dosje ne qender te fshatit Zejmen Lezhe afer komunes- postes. Ne dosje ndodhen 3 pashaporta 2 karta identiteti shqipetare Dhe 1 dokument ne gjuhen italiane Ju lutem kush mund ta kete gjetur te na lajmeroje ne kete nr telefoni 0688682837 Ofroj shperblim sepse ne ate dosje ndodhet nje pashaporte qe ka vlere shume te madhe afektive e jo ekonomike. Shume faleminderit
Kontakt:
Maenglesta lekgegaj +355688682837 18 Mars 2024 - 14:09:17