E humbur: Portofol i humbur

Kam humbur nje portofol te zi ne daten 18 mars rreth ores 7-8 te mengjesit ne zonen e selites afer tregut ushqimor. Te lutem nese e gjeni me lajmeroni . Kam pas dokumentet id patenten dhe karta bankare .
Kontakt:
Usejd +355688030022 18 Mars 2024 - 09:35:11