E humbur: Qels makine Volkswagen dhe disa qelsa tjere te rendesishem

Pershendetje dje kam humbur qelsat e makines dhe disa qelsa tjere te rendesishem tek liqeni Artificial ne Tirane . Ju lutem kush i gjen do ket nje demshperblim
Kontakt:
Rushit +355682424245 15 Mars 2024 - 09:52:27