E humbur: Humbje telefoni te liqeni paskuqanit

Me ka humbur nje telefon samsung te liqeni i paskuqanit nga shetitorja rreth ores 12:45 dat 14.03.2024 dhe nese dikush e ke gjet ju lutem kontaktoni te ky numer 0697112202
Kontakt:
B +355697112202 14 Mars 2024 - 13:13:12