E humbur: Humbur

Më ka humbur canta e dores me dokumenta brenda si patenta karta e id karta bankare dhe kuleta ka pasur dhe sende te tjera por te rendesishme jane dokumentat me emrin Fation Selimi.Ne Shengjin të Lezhes.Do isha shume mirnjohes neseee do e shpendanit si info me te tjeret qe njihni ne lezhe . Faleminderit
Kontakt:
Xhoana +355683828812 13 Mars 2024 - 22:54:31