E humbur: Humbje portofoli

Sot me kane vjedhur portofolin ne autobuzin e porcelanit. Personi i cili dyshoj se me ka vjedhur portofolin zbriti ne te njejtin stacion, tek Xhanfize Keko dhe mori drejtimin per nga TV Klan. Eshte nje portofol i zi mesarar, si ne foton qe po ju bashkangjis. Brenda kishte mjete identifikimi dhe disa sende te vogla personale si dhe foto
Kontakt:
Xheni +355676355183 13 Mars 2024 - 18:28:46