E gjetur: Portofol i gjetur

Kam gjetur nje portofol me karte ID me emrin: Naim Ismaili dhe 30.000lek te urbani i linjes Vore-Qender Tel: 0699348093
Kontakt:
Alsi +355699348093 27 Nëntor 2023 - 22:50:00