E gjetur: Tufe celsash te gjetura

Dt 16 nentor,e enjte i kemi gjetur prane kryqezimin midis Rruges se Drejtorise Vendore te Policise dhe Myslym Shyrit,Tirane. Celesat jane dorezuar ne Drejtorine Vendore te Policise,Tirane. Tel: 0698569395
Kontakt:
Alida +355698569395 27 Nëntor 2023 - 22:44:37