E humbur: Portofol i humbur

Me ka humbur portofoli brenda kisha karten e indentitetit dhe patenten me emrin Anxhela Llapushi dhe nje licenc pune infermierie me emrin Anxhela Hajri bashk me disa para. Tel: 0684357411
Kontakt:
Anxhela Llapushi +355684357411 27 Nëntor 2023 - 22:34:33